Top10: gyorsan elkészíthető, laza kontyok

2020-03-27 02:01
Tegye fel a kezét, aki az önkéntes karantént frissen mosott és vasalt, vagy éppen göndörített hajjal tölti a kanapén ülve a családja vagy éppen állatkája társaságában. Feltételezzük, hogy most nem jelentkeztetek olyan sokan. Éppen ezért most olyan gyorsan elkészíthető, laza konty ötleteket hoztunk, amelyek ebben az időszakban kifejezetten kapóra jönnek majd!
részletek

Stílusiskola: Ezt a 10 szettet viselnénk, ha most az utcán sétálgathatnánk

2020-03-25 23:01
Érdekes, hogy a stílusanyagok összeállításakor olyan szetteket szoktunk kiválasztani, amelyek inspirációs célt szolgálnak, és jelen helyzetben valóban ez a legtöbb, amit tehetünk - ábrándozunk róla, hogy egyszer majd ismét a városban sétálgatás közben viselhetjük ezeket. Ha pillanatnyilag más lenne a világ, ezeket viselnénk a legszívesebben!
részletek

A tökéletes nappali smink nyomában

2020-03-25 01:01
A legtöbb nő szeret sminkelni, csak nem mindig van rá időnk, vagy épp kedvünk hozzá. Hat pontban összegyűjtöttük, hogy melyek azok a lépések, amelyekkel egy szép, természetes hétköznapi sminket készíthetünk. A pontok bármelyikét kihagyni ér!
részletek

Stílusiskola: Otthon is lehetsz csinos

2020-03-24 17:01
Az outfitekről most csak álmodozhatunk, viszont otthon sem kell lemondanunk arról, hogy csinosak legyünk, sőt az sem kell, hogy mindez a kényelem rovására menjen. Ha szeretnéd magad komfortosan érezni, viszont nem szeretnél lepukkant és igénytelen lenni, akkor a következő szettek közül érdemes lehet inspirálódni!
részletek

Így lettem internetes kofa - Tippek, hogy könnyebben eladhasd a felesleges cuccaidat

2020-03-23 17:01
Sosem tagadtam, hogy hogy szeretek vásárolni, egyrészt, mert rajongok a divatért és a ruhákért, ezért mindig igyekszem bővíteni, de legalább átszervezni a ruhatáramat. Azonban az volt az egyetlen fogadalmam az új évre, hogy csak akkor bővítem a gardróbomat új darabokkal, ha előtte legalább ugyanolyan mennyiségtől meg is szabadulok. Eddig ez meglepően jól működik, így összegyűjtöttem az elmúlt két és fél hónap tapasztalatait.
részletek

Stílusiskola: még mindig az övtáskák a legtrendibb és legpraktikusabb kiegészítők

2020-03-21 23:01
Már lelkesen készülünk arra az időszakra, amikor majd végre újra elhagyhatjuk az otthonunkat, és próbálunk addig minél több inspirációt gyűjteni. Tavasszal és nyáron szuper ötlet lehet övtáskákat választani, hiszen még mindig nagyon trendi darabnak számítanak, ráadásul koncerteken, fesztiválokon, de a hétköznapokon is kifejezetten praktikus lehet ezeket viselni.
részletek

Stílusiskola: így viseld a culotte nadrágokat

2020-03-21 02:01
Bár ezeket a darabokat alapvetően nyáron szeretjük előnyben részesíteni, szeretnénk megmutatni, hogy téli és kora tavaszi időszakban is jó választásnak bizonyulhatnak. Meg is mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!
részletek

Mi mindenre jó, az otthon töltött idő?

2020-03-19 22:01
Szerencsére, én egy olyan ember vagyok, aki nem igazán tud unatkozni. Számomra például, sosem volt elég, az otthon töltött énidőből. Nem feltétlenül azért, mert antiszociális vagyok, de a munkámból adódóan, rengeteg emberrel érintkeztem naponta. Tudom persze, hogy ez nem olyan, mint amikor a barátaiddal vagy, mégis, teljesen kielégíti a társas interakció utáni vágyaimat.
részletek

Stílusiskola: így viseld tavasszal a barna színt

2020-03-18 20:01
Mi lélekben próbálunk már a tavaszra hangolódni, éppen ezért most olyan szetteket szeretnénk mutatni, amelyek tökéletesek lehetnek a hamarosan beköszöntő szezonra, és a barna szín hangsúlyos bennük. Íme, a kedvenceink!
részletek

12 dolog, amit Meryl Streeptől tanulhatunk

2020-03-17 20:01
Meryl Streep, a háromszoros Oscar-díjas színésznő alakításai által sokat elleshetünk életleckékből. Íme a listánk azokból a dolgokból, amiket szívesen eltanulnánk a csodálatos színésznőtől.
részletek

Dekor tipp: több növényt a lakásodba!

2020-03-17 18:02
A növények sokkal egészségesebbé és harmonikusabbá teszik a környezetünket és a lelkünket egyaránt. Bár a gondozásuk némi odafigyelést, és felelősségtudatot igényel, mégis csak előnyei vannak annak, ha zöldbe borítjuk a házunkat. Ha kifejezetten valami különlegességre vágysz, ültess fűszernövényeket, így összekötheted a kellemeset a hasznossal!
részletek

Stílusiskola: 10 kényelmes, de csinos outfit ötlet

2020-03-16 22:01
Most, hogy a jelenlegi helyzetben a szokásosnál lényegesen több időt kell otthon töltenünk, talán kissé háttérbe szorul az öltözködés és a divat, azonban ilyenkor sem tudjuk kikerülni, hogy elmenjünk bevásárolni, kutyát sétáltassunk, vagy éppen egy rövidebb egészségügyi sétát tegyünk. Ehhez szeretnénk most kényelmes, mégis csinos outfit ötleteket mutatni!
részletek

Top10: frizura ötletek rövid hajhoz

2020-03-16 02:01
Szó sincs arról, hogy ha valakinek nincsen derékig, de legalább hátközépig érő haja, akkor csak unalmas frizurája lehetne. Hiszen rövid hajhoz is passzol a fonás és a konty egyaránt, ezért most a legjobb, rövid hajhoz illő frizura ötleteket gyűjtöttük össze!
részletek

Stílusiskola: laza elegancia - így viselj csíkos ingeket

2020-03-15 21:01
Hétköznapokon az irodában, egy üzleti találkozó alkalmával, de egy péntek esti vacsira is tökéletes választás lehet egy jól megválasztott csíkos ing akár farmerral vagy szoknyával kombinálva. Mutatjuk is, hogy hogyan érdemes viselni!
részletek

Stílusos lakások - Tavasszal rendezd át az otthonod

2020-03-15 20:01
Tavasszal megújul a természet, felújítjuk a ruhatárunkat, és ezzel párhuzamosan természetesen az otthonunkat is érdemes lehet átrendezni, vagy egy-két kiegészítővel feldobni. A szezonban a finom, pasztell színek kerülnek előtérbe, egy új fotellel, szőnyeggel vagy éppen díszpárnákkal egészen más hangulatot teremthetünk a lakásunkban.
részletek
|< << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> >|